Bicepşii mureşeni se duelează la „Cupa Târnavelor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai puternici mureşeni se vor duela la Târnăveni în cadrul celui mai mare eveniment de skandenberg din Transilvania. La Cupa Târnavelor sunt aşteptaţi atât domni, cât şi doamne cu braţe de fier, iar premiile puse la bătaie depăşesc 5.000 de lei.

Cea mai mare competiţie de skandenberg din Transilvania va fi găzduită sâmbătă începând cu ora 14.00 de Casa de Cultură din Târnăveni. „Cupa Târnavelor” se doreşte a deveni o tradiţie, prin care adrenalina, forţa braţului şi a minţii se vor lupta într-un concurs de neuitat. „Va fi un spectacol din toate punctele de vedere, pe care îl organizăm pentru întreg judeţul. Mizăm pe o afluenţă mare de public, mai ales că vor fi prezenţi sportivi de renume atât naţional, cât şi internaţional”, ne-a declarat Răduţ Daniel, preşedintele clubului „Respect Gym”, organizator al manifestării.

Demonstraţie marca „Iron Oncescu”

La „Cupa Târnavelor” sunt aşteptaţi toţi mureşenii care au încredere în forţele proprii şi care vor să-şi demonstreze puterea într-un cadru organizat. Spectatorii vor putea asista la o lecţie de skandenberg predată de multiplul campion mondial Ion „Iron” Oncescu, după care inegalabilul Radu „Valahu” Georgescu va întreţine atmosfera înainte şi după rundele competiţiei. La concurs va fi prezent şi fostul campion Olimpiu Făt, alături de echipa clubului luduşean Edi Gym, formată din 15 campioni naţionali pe diverse categorii. „Cupa Târnavelor” va fi organizată pe patru categorii: seniori, senioare, juniori şi veterani, taxa de înscriere fiind de 25 de lei. Înscrierile se vor desfăşura în numai sâmbătă, între orele 10.00 şi 12.00, iar intrarea spectatorilor va fi gratuită. Se vor acorda premii în valoare de peste 5.000 de lei, dar şi diplome, medalii şi produse.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite