Beatrix Hack este cea mai frumoasă studentă din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beatrix Hack, Miss Universitas
Beatrix Hack, Miss Universitas

Mureşeanca a câştigat cea mai recentă ediţie a concursului de frumuseţe Miss Universitas şi este una dintre cele mai apreciate modele din Târgu-Mureş.

Beatrix-Julia Hack este una din frumoasele oraşului, genul de fată cu care orice târgumureşean ar trebui să se mândrească. Baletul şi modellingul au ajutat-o să cucerească podiumurile concursurilor de frumuseţe la care a participat, devenind la finele lunii decembrie cea mai frumoasă studentă din ţară, din postura de câştigătoare a concursului Miss Universitas 2010. Povestea ei începe, practic, în momentul în care a început să ia lecţii de balet. „Baletul m-a ajutat foarte mult la concursurile de frumuseţe. Practicarea lui timp de atâţia ani mi-a eliminat, practic, orice urmă de emoţie pe scenă şi mi-a conferit postura şi fizicul necesar pentru a obţine succesele dorite. Am fost la cursuri de balet chiar şi în Austria, am şi predat baletul pentru copii, fiind una dintre cele mai mari pasiuni ale mele”, spune Beatrix.

Miss Boboc, prima reuşită

Cochetase cu modellingul şi înainte, participând la diverse şedinţe foto şi fiind observată de cei de la Agenţia Malio, cu care a şi semnat un contract, astfel că participarea la Miss Boboc UMF a fost ceva normal. Şi tot normal, ea a fost desemnată cea mai frumoasă boboacă. „Mi-a plăcut foarte mult, a fost o experienţă foarte frumoasă. Mi-a plăcut gaşca, fetele cu care am făcut repetiţii timp de câteva săptămâni şi atmosfera din jurul concursului. Am avut emoţii, fiind primul meu concurs, mai ales pentru că trebuia să zâmbesc tot timpul şi să am prezenţă scenică”, mărturiseşte Beatrix.

Anul trecut, în aprilie, ea a fost prezentă la Bucharest Fashion Week, precum şi la Miss World Romania, primul ei concurs naţional, la finalul căruia s-a clasat între primele 10 fete.

Naturaleţea i-a fost premiată

În decembrie, studenta la medicină a reprezentat Târgu-Mureşul la concursul naţional Miss Universitas, la care au fost prezente 20 dintre cele mai frumoase studente din ţară. Purtând ţinute create de tineri designeri, care reprezentau lucrările de diplomă ale acestora, şi fiind machiată şi coafată de experţi în domeniu, Beatrix a fost desemnată Miss. „Nu mă aşteptam să câştig, dar cred că am meritat. S-a pus accentul pe naturaleţe, pe modul în care a putut fi cucerit publicul, doar era un concurs al tinereţii, al inocenţei. Eu am fost singura care a zâmbit, iar acest lucru a contat”, spune Beatrix.

Nutriţie şi dans

În ceea ce priveşte viitorul ei, Beatrix dă dovadă de maturitate. Visează să lucreze într-un complex sportiv, unde să se ocupe de nutriţia sportivilor. În plus, vrea să continue dansul cu orice preţ. Cât despre modelling, e conştientă că o va ajuta în continuare, în viaţă. „Modellingul este o ocazie foarte bună de a cunoaşte lumea şi persoane noi. Îţi oferă posibilitatea de a avea o viziune mai amplă asupra lumii şi te face cu adevărat sociabil. Indiferent dacă ajungi să câştigi sau nu concursuri de frumuseţe, domeniul acesta aduce un plus important personalităţii fiecăruia”, declară Beatrix Hack.

Profil

Născută

13 octombrie 1990, la Târgu-Mureş

Activitate
Model, Studentă

Educaţie
Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş

Familie
Necăsătorită, singură la părinţi

Ce-i place
„Pe lângă modelling, marea mea pasiune este baletul, pe care îl practic de aproape 17 ani. Îmi place să petrec timp alături de prietenii mei, să călătoresc şi să descopăr mereu lucruri noi. Îmi place istoria locurilor şi a lucrurilor”

Ce nu-i place
„Nu îmi plac oamenii care categorisesc o persoană doar din cauza activităţii pe care o întreprinde. De exemplu eu, ca model, sunt privită într-un anumit mod de unele persoane şi acest lucru nu îmi place. Mie îmi plac oamenii sinceri şi corecţi faţă de mine”

Întrebări şi răspunsuri

Ce părere ai despre fetele de aici, comparativ cu cele din restul ţării?

B.H.:  Se spune că fetele din Ardeal sunt mai frumoase decât restul, dar tot ce pot spune eu e că fetele de aici au ceva anume. Diferă frumuseţea celor de aici faţă de cea a fetelor din restul ţării. Fetele sunt frumoase peste tot, dar noi, aici, avem un alt stil, un alt mod de a ne îngriji.

Aştepţi să mai participi la concursuri de frumuseţe?
B.H.: Am avut un an foarte bun şi sper să trăiesc unul cel puţin la fel. Voi participa la concursuri şi în viitor pentru că e o mândrie pentru mine să îmi reprezint oraşul şi agenţia de care aparţin, iar dacă nu voi obţine performanţele aşteptate, voi rămâne oricum cu amintirile şi experienţa acumulată.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite