Baschetbalistele mureşene, pe primul loc în campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschetbalistele mureşene au obţinut victoria împotriva echipei Olimpia Braşov
Baschetbalistele mureşene au obţinut victoria împotriva echipei Olimpia Braşov

BC Nova Vita Tîrgu-Mureş este liderul interimar al Campionatului feminin de baschet. Nova Vita s-a impus, sâmbătă seara pe teren propriu, cu 77-41 (25-3, 15-10, 21-16, 16-12) în faţa formaţiei Olimpia Brasov, într-o partidă din etapa a XXI-a a Diviziei A.


Cea mai bună jucătoare a echipei mureşene a fost americanca Veronica Hicks (25 de puncte, 8 recuperari, 7 pase decisive). Ea a fost secondata de sârboaica Dragana Gobeljic, autoare a unui nou double-double (16 puncte şi 14 recuperări, la care se adaugă şi 5 pase decisive). De asemenea, s-au mai remarcat americanca Catherine Scanlon (11 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive), dar si surorile Alexandra (8 puncte, 3 recuperari si o pasa decisiva) si Cristiana Cutas (7 puncte, 8 recuperari si 4 pase decisive).

Adina Pop a contribuit si ea cu 5 puncte, o recuperare si 2 pase decisive. Pentru BC Nova Vita au mai evoluat Bartha Borbala (3 puncte) , Iohanna Borsan (2 puncte si o recuperare) si Paraidi Tekla.

BC Nova Vita a obţinut, astfel, a şaisprezecea victorie în sezonul regulat şi, cu 36 de puncte (20 de jocuri), ocupă pentru moment primul loc în clasament.

În cadrul rundei a XXII-a, mureşencele vor sustine un test foarte dificil si vor înfrunta miercuri, 15 februarie, de la ora 16, în deplasare, campioana BC ICIM Arad.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite