Târgu-Mureş: Bărbat omorât de urs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:  Bărbat omorât de urs
Târgu-Mureş: Bărbat omorât de urs

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din satul Idicel Pădure, comuna Brâncoveneşti, a murit astăzi după ce a fost atacat de un urs.

Bărbatul a fost sfâşiat de urs în lanul de porumb din spatele casei sale, lan împrejmuit cu un gard electric, care însă nu fusese pus sub tensiune în urmă cu o zi. Din primele cercetări ale poliţiei rezultă că bărbatul ar fi observat ursul în lan şi s-a îndreptat spre acesta pentru a-l alunga. Încercarea i-a fost însă fatală.


„Am fost anunţaţi prin serviciul 112 că în localitatea Idicel Pădure, comuna Brâncoveneşti, o persoană a fost atacată de urs. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din Reghin şi Brâncoveneşti, care au stabilit că bărbatul, H.P., de 38 de ani, se afla în curtea casei când a observat că ceva se mişcă în grădina cu porumb situată la 50 de metri de casa aflată la marginea satului. S-a dus după urs, să-l alunge, dar a fost atacat, suferind leziuni grave, A fost anunţat SMURD Reghin, dar bărbatul a decedat la scurt timp.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, Livia Popa.
Ocolul Silvic Reghin a fost anunţat de incident, urmând să caute ursul ucigaş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite