Bani de la Primărie pentru locatarii blocului afectat de incendiul de la Billa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria se va implica în reparația blocului incendiat din Dâmbu Pietros
Primăria se va implica în reparația blocului incendiat din Dâmbu Pietros

Locatarii blocului din Bulevardul 1848, care a ars în incendiul de la începutul lunii iulie, îşi vor primi banii reprezentând ajutorul acordat de primărie, ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local.

Cei 1500 de lei reprezintă un bonus din Bugetul Local, pe lângă lucrările de reparație a fațadei blocului care a ars ca urmare a unui scurt-circuit la instalația de aer condiționat a supermarketului Billa, situat la parter. În urma incendiului, au fost afectate 21 de apartamente, trei fiind distruse în întregime

„Cele 16 familii care au fost afectate de incendiul de la începutul lunii iulie, vor primi miercuri, ajutorul în valoare de 1500 de lei acordat de primărie. Ştiţi deja, că în urmă cu o săptămână am început lucrările de schimbare a izolaţiei şi refacere a faţadei, pentru că aceşti oameni nu au nicio vină şi trebuie să treacă cât mai uşor peste necazul care a dat peste ei”, a declarat consilierul, Claudiu Maior.

În urma unor anchete sociale, patru familii cu venituri mici au beneficiat deja de un ajutor social, în cuantum de 1500 de lei, prin dispoziţie de primar. De asemenea, trei familii au optat pentru acordarea acestui ajutor social în natură, respectiv cazare şi masă la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite