Târgu Mureş: O curbă de lângă comuna mureşeană Bălăuşeri provoacă o nouă victimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, în jurul orei 11.00 în dreptul localităţii mureşene Bălăuşeri, la ieşirea spre Găeşti, un autoturism Audi şi un TIR s-au ciocnit frontal. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU

Vineri, în jurul orei 11.00 în dreptul localităţii mureşene Bălăuşeri, la ieşirea spre Găeşti, un autoturism Audi şi un TIR s-au ciocnit frontal. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mureş, Liviu Danciu, la sosirea echipajelor de pompieri şi descarcerare, în autoturism se afla o femeie de circa 40 de ani, rănită dar conştientă. „Nu s-a produs vreun incendiu, am procedat la descarcerarea victimei, care a fost transportată la sediul SMURD de un echipaj al acestui serviciu”, a declarat Liviu Danciu. În ce-i priveşte pe reprezentanţii SMURD, aceştia ne-au relatat că victima a fost stabilizată.

„Pacienta este în echilibru hemodinamic, situaţia ei este stabilă, şi nu îi este viaţa în pericol”, s-a mărginit să ne spună medicul de gardă, fără să precizeze care sunt afecţiunile pe care le-a suferit femeia. La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţene, Livia Popa, a confirmat că este vorba de o singură victimă. „Acolo, la Bălăuşeri există o curbă care deseori provoacă accidente. Conducătoarea maşinii s-a angajat cu viteză în acea curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un TIR care veniea, regulamentar, din direcţie opusă”, a explicat Livia Popa.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite