Balauru îi scapă pe mureşeni de la retrogradare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Municipal a terminat la egalitate, 0-0, partida disputată la Timişoara, în cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii 1. Eroul meciului a fost portarul Dragoş Balauru care, pe lângă alte câteva intervenţii excelente, a parat în minutul 89, penalty-ul executat de Zicu.

FC Municipal a trecut în 2 rânduri pe lângă o mare victorie. Mai întâi, în minutul 66 când, lovitura liberă executată de Rus loveşte bara porţii lui Pantilimon. În minutul 73, Astafei este blocat, cu preţul unei accidentări, de portarul Timişoarei.

Lovitura de la 11 metri a fost acordată de centralul Deaconu, în minutul 89. Alexa centrează de pe dreapta, iar mingea îl loveşte în mână pe Zaharia, aflat la mai puţin de 1 metru.

Zicu trage puternic, dar Balauru respinge excelent şi partida se termină la egalitate, 0-0. Un punct mare scos de FC Municipal în faţa unei pretendente la titlul de campioană.

Iată şi echipele care au evoluat:

Poli: Pantilimon (73-Taborda) - Helder, Burcă, Ghionea, Sepsi - Curtean (55-Tameş), Alexa, Goga, Zicu - Magera, Zăgrean (82-Nikolic).

FC Municipal: Balauru - L. Rus, Fernandes, Cordoş, Munteanu, Szilagyi - Vagner (69-Issa Ba), Vasilache, Astafei - Didi (46-Zaharia), Răduţă (60-Ruiz).

FCM se menţine pe locul XI al clasamentului, cu 35 de puncte, la 9 puncte de
Universitatea Craiova.

Miercuri, 27 aprilie, de la ora 13, FC Municipal va întâlni pe teren propriu, pe Astra Ploieşti.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite