Bacalaureatul de toamnă. Vezi ce subiecte s-au dat şi câţi elevi au fost eliminaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 2.800 de absolvenţi de liceu din judeţul Mureş au fost aşteptaţi azi la centrele de evaluare, unde a avut loc proba scrisă la limba română în cadrul Bacalaureatului de toamnă. Zece dintre ei au fost eliminaţi pentru fraudă.

Update ora 15.30 Zece elevi eliminaţi de la Bacalaureat

Zece elevi mureşeni au fost prinşi în timp ce încercau să copieze la proba scrisă la Limba şi Literatura română a celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat. La această probă s-au înscris 1.875 de elevi, fiind prezenţi doar  1.721.

Conform regulamentului, cei zece elevi prinşi cu fiţuici nu vor mai avea voie să susţină examenul de Bacalaureat în următoarele două sesiuni.

Un total de 2.753 de elevi erau aşteptaţi azi la proba de Limba şi Literatura Română, în cele 8 centre de evaluare din întreg judeţul.

Subiectele de la proba scrisă la limba şi literatura română, din 29 august, sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2011

Nr. 1:  Întrebări de sintaxă şi morfologie dintr-un fragment din opera "Adela" a lui Garabet Ibrăileanu

Nr. 2: Scrie un text de tip argumentativ de 15-30 de rânduri despre prietenie, pornind de la ideile sugerate de afirmaţia lui Nichita Stănescu:

"Prietenia nu este un dor, ci o prezenţă"


Nr. 3: Redactează un eseu de 2-3 pagini în care să prezinţi modul în care se reflectă o temă (banul, destinul, istoria, familia, etc) într-o nuvelă studiată.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite