BUG Mafia cucereşte Iernutul pe ritm de hip-hop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru prima dată în Iernut, Tataee, Caddy şi Uzzi promit un show de excepţie. De la ora 23.00 şi până mâine dimineaţă, micuţul orăşel mureşean va respira aerul „de cartier” din Pantelimon.

Cea mai cunoscută formaţie de rap din România va susţine un concert în această seară în Club 21 din Iernut, începând cu ora 23.00. După ce în trecut au concertat în Târgu-Mureş şi Sighişoara, BUG Mafia va fi prezentă pentru prima dată în Iernut, concertul de diseară fiind un adevărat eveniment. Fiind o trupă 100% românească şi cu melodii având un evident caracter social, fanii „Mafiei” se vor putea regăsi în hituri precum „Viaţa noastră”, „Între noapte şi zi”, „Româneşte”, mai ales că membrii trupei nu se gândesc să depăşească graniţele ţării cu muzica lor.

BUG Mafia este o trupă pentru români, considerăm că se pot face bani mulţi şi în ţară, deci nu ne prea interesează să depăşim graniţele cu muzica noastră. În consecinţă, nu vom cânta prea curând în engleză”, au declarat băieţii pe site-ul oficial al formaţiei.

Tataee, Caddy şi Uzzi, activi din 1993

Trupa este una dintre cele mai iubite din ţară, atrăgând mii de simpatizanţi ai genului hip-hop la fiecare concert susţinut în ţară. Totodată, BUG Mafia este formaţia care a lansat, practic, muzica rap în România şi a rămas fidelă genului gangsta rap încă de la începuturi, adică din 1993.

Uzzi, Caddy şi Tataee au lansat până acum 18 albume, single-uri sau maxi-single-uri şi au filmat 14 videoclipuri. Cel mai recent material al trupei BUG Mafia este al doilea volum din albumul aniversar „Viaţa noastră”, conţinând 15 piese. În acest an, însă, băieţii le-au pregătit fanilor un nou produs discografic, „Înapoi în viitor”, care urmează să fie lansat în curând.

Preţul biletelor la concertul din această seară este de 10 lei pentru fete şi 15 lei pentru băieţi, iar pentru rezervări, organizatorii concertului au pus la dispoziţia fanilor numărul de telefon 0756 459.753.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite