BC Nova Vita exclusă din Cupa României după o gafă de proporţii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Folosirea Johannei Borşan în timpul meciului a fost frauduloasă (foto: Radu Roşca, sursa: staychill.net)
Folosirea Johannei Borşan în timpul meciului a fost frauduloasă (foto: Radu Roşca, sursa: staychill.net)

Deşi a câştigat pe teren partida din Cupa Româniai cu CSB Teleorman Alexandria cu scorul de 78-39, mureşencele de la Nova Vita au fost descalificate din competiţie.

Nova Vita Târgu Mureş a folosit o jucătoare ce nu avea drept de joc în meciul tur al competiţiei. Deşi învinsese, cu scorul la general (121-90) pe CST Alexandria, gruparea din judeţul Teleorman este cea care va accede mai departe urmând să întâlnească pe ICIM Arad în sferturile de finală ale Cupei României. Jucătoarea în cauză este chiar Johanna Borşan, fiica patronului echipei, Doru Borşan.

Potrivit statisticii site-ului federaţiei de specialitate, baschetbalista Tekla Boroka Paraidi a evoluat, în meciul cu echipa din Alexandria, 5:51 minute pentru formaţia Nova Vita Târgu Mureş. În realitate, lucrurile nu au stat aşa, Paraidi nefiind prezentă la meci, cu numărul 11, cel în dreptul căruia figura numele sportivei mai sus amintite, fiind Johanna Borşan.

Nova Vita nu a avut nici cea mai mică intenție de a trișa sau de a acţiona în afara regulamentului”, a declarat Judit Ujváry, managerul echipei Nova Vita.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite