BC Mureş îşi joacă diseară şansa în faţa Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Sporturilor din Târgu-Mureş găzduieşte partida cu numărul al rundei inaugurale al playoff-ului, dintre BC Mureş şi CSA Steaua Turabo. După primele două meciuri, Steaua conduce cu scorul de 2-0 la general după ce Stănescu&Co s-au impus în ambele partide disputate în sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazu”.

Ambele partide au fost echilibrate, deşi antrenorul de naţionalitate maghiară a folosit o rotaţie de doar șașe jucători în timp de partea cealaltă Bavcevic a mizat pe 8–9 sportivi. Prima partida s-a terminat cu scorul de 83–75, performerii partidei find Căruţaşu cu 12p şi 12 rec și Forte 13p 8 rec. Diferenţa pe tabela de scor au făcut-o recuperăriile, Steaua reuşind să prindă nu mai puţin de 46 mingi în timp ce mureşenii au avut doar 26 de recuperări.

Al doilea meci s-a dovedit a fi unul mai strâns decât primul, Mureşul reuşind să şi conducă la începutul sfertului decisiv, dar banca lungă a Stelei şi oboseala jucătorilor lui Déri Csaba şi-au spus cuvântul, bucureştenii izbutind cea de a doua victorie, cu scorul de 102–97. S-au remarcat Stănescu cu 26p și 11 rec respectiv Forte cu 25p și 9 rec. Ca şi în meciul trecut diferenţa s-a făcut la recuperări, Steaua find net superioară şi de această dată 45–24.

După ce au reuşit să câştige primele două partide, Steaua pleacă la Mureş cu un moral ridicat şi sunt pregătiţi să elimine Mureşul din playoff. De partea cealaltă, suporteri sunt nerăbdători de a-şi ajuta echipa favorită spre o importantă victorie. În cazul în care gazdele izbutesc victoria în partida de marţi, a 4-a confruntare între cele două echipe va fi miercuri, 20 aprilie, tot în Sala Sporturilor din Mureș.

Mai multe detalii, aici.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite