BC Mureş începe "hora" play-off-ului contra lui U Mobitelco Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BC Mureş joacă împotriva lui U Mobitelco Cluj în play-off-ul campionatului
BC Mureş joacă împotriva lui U Mobitelco Cluj în play-off-ul campionatului

BC Mureş va disputa în această seară, la Cluj Napoca, primul meci din play-off-ul campionatului naţional de baschet, împotriva clujenilor de la U Mobitelco, începând cu ora 20.00.

Concluzia la care au ajuns reprezentanţii clubului BC Mureş înaintea meciului din deplasare contra celor de la U Mobitelco Cluj este că echipa mureşeană are şanse de a trece de primul tur al acestei faze a competiţiei.

Atât preşedintele, Szalkay József, cât şi antrenorul Srecko Sekulovic, respectiv căpitanul echipei Virgil Stănescu, au subliniat că au în faţă o echipă foarte bună, dar nici forţa BC Mureş nu este de neglijat, şi în plus clujenii au un stil care le convine.

Obiectivul nostru este cel puţin o victorie în primele două meciuri de la Cluj, dar de-ar fi să pierdem de două ori, tot ne vom bate să câştigăm următoarele trei partide”, a declarat antrenorul echipei mureşene, Srecko Sekulovic,.

Am avut câteva meciuri mai puţin reuşite în sezonul regulat, dar acum putem demonstra că avem valoare. Fac un apel către suporteri să ne susţină în încercarea noastră de a accede în semifinale, avem nevoie de ei”, e de părere Virgil Stănescu.

În sezonul regulat, ambele meciuri au fost câştigate de BC Mureş, cu scorul de 75-68, În Sala Sporturilor, respectiv 76-54, în deplasare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite