Viitorul sună bine! BC Mureș este noua vicecampioană națională la Minibaschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicecampionii naționali de la BC Mureș
Vicecampionii naționali de la BC Mureș

Clubul BC Mureș se poate mândri cu o generație tânără de minibaschetbaliști, foarte valoroasă. Echipa mureșeană a obținut medaliile de argint ale Ligii Naționale.

BC Mureș a pierdut finala Ligii Naționale de minibaschet cu Dan Dacian 1 București. Adversarii, care au avut nu mai puțin de șase echipe înscrise în această competiție, ceea ce înseamnă implicit că au avut de unde să aleagă o primă echipă foarte valoroasă, câștigând cu scorul de 62 la 35.

În ciuda acestei înfrângeri finale, rezultatul echipei pregătite de Soós Tibor este unul deosebit de valoros, locul doi fiind obținut într-o competiție cu 91 de echipe la start.


Echipa condusă de antrenorul Soós Tibor a câștigat la rând nouă meciuri, trecând în faza grupelor preliminare de BC Slam București 2 (66:21), AS Dan Dacian București 5 (99:12) și Olimpic Baia Mare 1 (92:8), apoi în grupa din faza a doua de CSS Mediaș (42:17), WhiteSnakes Sibiu (49:32) și CSS 6 Dinamo București (46:20), calificându-se în faza de elimare directă. Au urmat optimile de finală, cu U-Mobiteco 3 Cluj-Napoca (43:26), sfertul de finală cu CSM Slam București 1 (33:26) și semifinala cu Speranța BC Dinamic București (35:27).

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite