BC Mureș a început comercializarea abonamentelor pentru noul sezon. Află cât costă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii baschetului mureșean își pot achiziționa abonamentele pentru noul sezon
Fanii baschetului mureșean își pot achiziționa abonamentele pentru noul sezon

Ne mai desparte puțin timp până la începerea noului sezon al Ligii Masculine de baschet, astfel că BC Mureș începe comercialiazarea abonamentelor valabile pentru sezonul competiționall 2012-2013.

Începând cu această săptămână, fanii echipei mureșene de baschet masculin își pot procura tichetele pentru întreg sezonul de la sediul BC Mureș, situat în incinta Sălii Sporturilor (intrarea de la poarta 3). Prețul unui abonament pentru sezonul competițional 2012-2013 este de 150 lei.

Abonamentele sunt valabile pentru meciurile din Liga Națională si Cupa României, o calificare în play-off însemnând acces asigurat la peste 20 de meciuri oficiale în decursul unui an.

Abonații din sezonul trecut au prioritate pentru locurile avute, acestea fiind păstrate până la data de 15 septembrie. Locurile nerevendicate până la data respectivă vor fi vândute. Fanii BC Mureș care doresc să-și reînnoiască abanamentele trebuie să anunțe acest lucru la numărul de telefon 0365-438543, zilnic între orele 13.00-15.00, sau pe adresa de e-mail office@bcmures.ro.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite