BC Mureş a câştigat primul meci din retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BC Mureş a câştigat meciul disputat în cadrul etapei a 17-a a diviziei A cu CS Otopeni mizând aproape în exclusivitate pe cartea atacului cu scorul de 109:99.

BC Mureş a câştigat meciul disputat în cadrul etapei a 17-a a diviziei A cu CS Otopeni mizând aproape în exclusivitate pe cartea atacului cu scorul de 109:99. Având în Lewis un marcator dezlănţuit, în Mladenovic omul dominant de sub panouri, şi un Cooley în nota sa obişnuită, adică bun, mureşenii şi-au clădit un avantaj destul de consistent încă din primul sfert, pa care apoi l-au menţinut. Pe fondul unei apărări destul de largi însă, oaspeţii s-au apropiat destul de pe final.

De-altfel, lipsa de decizie în apărare a fost evidenţiată şi de antrenorul Déri Csaba, care a spus că este mulţumit de atac, dar încă n-a putut pune la punct apărarea. Despre jucătorii nou veniţi, Covington şi Căpuşan, a declarat că deocamdată nu se regăsesc în sistemul de joc al echipei, dar cu timpul se vor adapta, aşa cum Lewis, şters în primele jocuri după sosire, începe să-şi arate adevărata valoare.

Suntem o familie” – a spus Jason Forte după joc, referindu-se şi el la unele dificultăţi de integrare a noilor jucători, spunând că la antrenamente se lucrează intens pentru acest lucru.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite