Târgu-Mureş: BC Together vs. BC Mureş Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: BC Together vs. BC Mureş Târgu Mureş
Târgu-Mureş: BC Together vs. BC Mureş Târgu Mureş

Astăzi de la ora 18, sala de sport a Gimnaziului Naţional Tudor Vladimirescu va fi gazda primului joc amical al clubului Baschet Together.

După ce timp de aproape patru luni, micii baschetbalişti au fost  pregătiţi de trio-ul tehnic format din Tunde Paloşi, Gergely Barna şi Mihai Corui, azi vor susţine primul joc amical în care îi vor avea adversari pe cei de la Baschet Club Mureş Târgu Mureş. Adversarii îl au ca antrenor tocmai pe actualul selecţioner al Under 13, Tibor Soos, cel care a fost îndrumat în tainele carierei de antrenor de către Mihai Corui.

Antrenorul şi preşedintele clubului BC Together, Mihai Corui, a opinat că această partidă este cu o semnificaţie majoră pentru mici baschetbalişti din prisma faptului că ei pot scrie istoria clubului, iar rezultatul ei va fi rodul muncii lor de până acum. „Este primul meci din istoria clubului nostru. Nu rezultatul de pe tabelă ne interesează, ci faptul de a-i face pe copii fericiţi. Îmi doresc să îi văd împliniţi în joc şi atunci înseamnă că efortul meu şi al colegilor cumulat cu cel al părinţilor a meritat. Sperăm ca rezultatul de pe chipurile lor să reflecte ceea ce ne-am dorit pentru că mai târziu să putem pregăti şi alte meciuri amicale în compania unor echipe similare din Reghin, Cluj Napoca sau Mediaş”, a spus Corui.

 Pe de altă parte această partidă constituie şi un bun test de verificare al abilităţilor micilor baschetbalişti care vor întâlni o echipă formată din copii născuţi în anii 2000-2001.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite