Târgu-Mureş:Copiii pot călca pe urmele idolilor de la BC Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupele de copii şi juniori mureşene sunt printre cele mai bune din ţară. Clubul de baschet selectează tinere talente din Mureş pentru a face performanţă în sezoanele viitoare.

Sub deviza „Joacă baschet alături de noi”, Baschet Club Mureş organizează o selecţie de amploare la nivelul întregului judeţ, pentru toate grupele de vârstă disponibile. Astfel, dacă vă doriţi ca fiul dumneavoastră să practice baschetul de nivel înalt, intrând chiar în circuitul profesionist, îl puteţi înscrie la grupele de copii şi juniori ale clubului.

„Dacă vor alege să înveţe baschetul de la noi, copiii vor avea parte de o pregătire 100% profesionistă. În plus, continuitatea sportivă de care se pot bucura şi introducerea lor în circuitul baschetbalistic oficial îi vor transforma pe cei mici în viitoare vedete ale Sălii Polivalente. Ce mândrie mai mare poate avea un părinte decât să-şi vadă copilul îmbrăcând culorile lui BC Mureş, echipa care a devenit un veritabil brand local”, ne-a declarat George Trif, coordonatorul întregului proces de selecţie.

Antrenori profesionişti
BC Mureş are în prezent 7 grupe de câte 15 sportivi, la categoriile de juniori, baby şi mini baschet, antrenate de 6 profesionişti în domeniu: Soos Tiberiu, Szaszgaspar Barnabas, Silviu Vrânceanu, George Trif, Steff Zakarias şi Balazs Tiberiu. Grupele de juniori efectuează câte 4 antrenamente săptămânal, în timp ce grupele de mini şi baby baschet, câte 3.

„Clubul suportă cheltuielile pentru juniori, în timp ce restul grupelor se autofinanţează. Cheltuielile nu sunt foarte mari, însă, deoarece la acel nivel nu există multe competiţii. Pregătirea e foarte bună, iar rezultatele obţinute la ultimele concursuri naţionale sunt dovada acestui lucru. Am obţinut locul secund pe ţară la mini baschet, din 40 de echipe participante, iar la baby baschet, din 30 de echipe, am terminat pe locul al treilea”, a completat Trif. Taxa lunară de înscriere este de 50 de lei, iar tinerii sunt pregătiţi în spiritul „Tigrilor”, special pentru a deveni sportivi la echipa mureşeană.

Înscrieri se fac constant

Înscrierile la grupele de copii şi juniori de la BC Mureş pot fi făcute în orice moment. Trimiţând un mail pe adresa office@bcmures.ro, sau sunând la numărul 0746 344.997, orice copil cu vârsta până la 16 ani poate deveni sportiv de performanţă al clubului mureşean şi va intra în programul de pregătire.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite