Azomureș își modernizează rețeaua internă de date cu tehnologie HP

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starnet Consulting a încheiat un contract cu Azomureş în vederea modernizării reţelei interne de date. Proiectul, bazat pe tehnologie HP, a beneficiat de resurse importante pentru etapa de planificare şi proiectare, astfel încât soluţia propusă să corespundă atât nevoilor actuale, cât şi obiectivelor viitoare de dezvoltare ale combinatului.

Soluția presupune interconectarea  unui număr de 57 de clădiri dispuse pe o o suprafaţă 130 de hectare, 19 kilometri de trasee, 9 noduri de concentrare, peste 90 de echipamente active de reţea. Implementarea acesteia va începe în luna noiembrie, iar execuţia va dura 3 luni.

Proiectul realizat de Starnet Consulting înglobează tehnologie performantă de rețelistică HP, care înseamnă pentru Combinatul Azomureș o infrastructură securizată, flexibilă și scalabilă, simplu de monitorizat și administrat”, spune Ovidiu Seceleanu, HPN Networking Business Lead, HP România. “Suntem bucuroși că, prin acest proiect, demonstrăm încă o dată rolul crucial al tehnologiei de vârf în eficientizarea activității companiilor”, adaugă acesta.

Azomureş Târgu Mureş este principalul producător de îngrăşăminte pentru agricultură din România. Anual Azomureş produce minim 1,4 milioane de tone de îngrăsăminte; are în medie 2600 de angajaţi iar in anul 2011 a atins o cifră de afaceri de 376.317.153 euro. Începând cu anul 2012 Azomureş a intrat în  proprietatea companiei Ameropa. Fondată in 1948, Ameropa este un trader internațional de cereale şi îngrăşăminte, cu capital privat elvețian. La nivel mondial, Ameropa vinde anual 10 milioane de tone de îngrăşăminte şi 7,5 milioane de tone de cereale.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite