Aveți grijă pe cine angajați să efectueze lucrări în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Petelea au fost sesizaţi de către un localnic despre faptul că i-a dispărut din locuinţă o sumă important de bani, bănuind că un individ cu care se înţelesese să-i realizeze contra cost câteva lucrări în gospodărie este autorul furtului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că suspectul, în vârstă de 23 ani, a pătruns în locuinţă, de unde, dintr-o borsetă, a sustras suma de bani, după ce a realizat unele lucrări în gospodăria părţii vătămate și pe fondul neatenţiei proprietarului casei.

Suspectul furtuluia dispărut de la domiciliu, fiind identificat a doua zi, când, în urma investigaţiilor desfăşurate de polițiști s-a reuşit recuperarea celei mai mari părţi din suma sustrasă.


Astfel de furturi sunt des întâlnite, polițiștii confruntându-se cu multe astfel de cazuri. În aceste condiții, proprietarii locuințelor sunt sfătuiți să acorde o atenție sporită în momentul în care angajează persoane străine pentru a efectua lucrări casnice.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite