Aurora Stanciu este noua campioană a României la bodyfitness!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurora Maria Stanciu, campioana naţională la bodyfitness
Aurora Maria Stanciu, campioana naţională la bodyfitness

Aurora Stanciu, elevă în clasa a XII-a la Liceul Pedagogic „Mihai Eminescu”, a câştigat titlul de campioană la Campionatul Naţional de Culturism, Fitness, Bodyfitness, Bikini şi Bodybuilding care a avut loc la Bistriţa în acest sfârşit de săptămână.

Mureşeanca era deţinătoarea titlului de vicecampioană, iar de data aceasta şi-a depăşit performanţa, fiind desemnată de către juriu cea mai bună competitoare la categoria ei de înălţime (plus 1.68 m).

Alături de Gusti Moldovan

La numai 17 ani, Aurora a decis să îşi corecteze defectele fizice prin sport, neavând nici cea mai vagă idee despre performanţele pe care le va obţine. În numai patru luni de antrenamente la sala de forţă, ea a ajuns să impresioneze juriul la concursuri de fitness. „Nu făcusem sport de mult timp şi ajunsesem să pun în greutate foarte mult, nu eram nici atentă la alimentaţie şi începusem să am unele complexe vis a vis de corpul meu, nefiind obişnuită să mă îngraş. Am decis să merg la sală împinsă mai mult de mama. Acolo l-am cunoscut pe antrenorul meu, Gusti Moldovan, care mi-a fost alături şi a văzut mult potenţial în mine. El m-a întrebat dacă vreau să fac performanţă, iar eu am acceptat provocarea”, spune tânăra.

Cu diploma de campioană

La numai 17 ani, tânăra este una dintre cele mai tinere campioane naţionale la această ramură, iar performanţa obţinută de aceasta este cu atât mai impresionantă cu cât a fost realizată la o categorie de vârstă superioară. Deşi este încă minoră, ea a concurat alături de senioare, care au experienţă de ani de zile în acest sport. Aurora a început să practice fitness-ul în urmă cu 7 luni!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite