Atenţie, şoferi! Restricţii în trafic pe DN 15, între Reghin şi Brâncoveneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restricţiile vor fi valabile până în data de 16 mai
Restricţiile vor fi valabile până în data de 16 mai

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că până în data de 16 mai, circulația autovehiculelor care depășesc 3,5 tone este interzisă pe DN 15, pe tronsonul situat între localităţile Reghin şi Brâncovenești.

Restricţiile sunt cauzate de lucrările de modernizare a străzii Sării din municipiul Reghin. În aceste condiţii, a fost creată o rută ocolitoare, pe traseul: străzile Iernuţeni, Gurghiului şi Gării din municipiul Reghin, DJ154A Ideciu de Jos - Ideciu de Sus, DC4 cu ieşire în DN15 la Brâncoveneşti.

Oboseala la volan, pericol de Paşte

Poliţia mureşeană atrage atenţia că în perioada Paştelui creşte numărul de accidente produse pe fondul oboselii la volan. Mulţi români care lucrează în străinătate parcurg sute, chiar mii de kilometri până în ţară, fără a se odihni. „De regulă, oboseala se instalează pe timpul nopţii sau dimineaţa. Câteva dintre primele semne ale acesteia sunt clipirea deasă, pleoapele grele, privirea înceţoşată, mărirea timpului de reacţie", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic al Poliției Române. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite