Atenţie, şoferi! Radare în tot judeţul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până în data de 24 aprilie, poliţiştii mureşeni vor efectua acţiunea denumită generic „SPEED”, de monitorizare a vitezei.

Acţiunea îşi propune desfăşurarea de acţiuni ample, tematice, cu accent pe monitorizarea vitezei, având în vedere faptul că viteza neregulamentară ocupă locul secund în ierarhia cauzelor generatoare de accidente rutier grave.  
 
Acţiunile se vor derula cu efective mărite, alături de poliţiştii rutieri vor fi prezenţi şi cei din structura de ordine publică din mediul rural şi urban.
Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe arterele rutiere ale judeţului având ca misiune - siguranţa pe şosele.

O componentă a misiunii – siguranţa traficului rutier este şi monitorizarea vitezei, aceasta se traduce prin faptul că aparatele radar pot fi întâlnite pe :
DN 13 E 60 Tg.Mureş - Sighişoara,
DN 15 E 60 Tg.Mureş - Luduş
DN 13 A Bălăuşeri - Sovata
DN 15 Tg.Mureş - Reghin
DN 15 E 578 Reghin - Topliţa
Şi sigur în municipiul Tg.Mureş pe străzile Gheorghe Doja şi Gheorghe Marinescu 


În primul trimestru al acestui an, pe raza judeţului Mureş s-au produs 31 accidente grave,  soldate cu 12 persoane decedate şi 23 rănite grav, înregistrându-se un trend descendent comparativ cu aceeaşi perioada a anului 2010, la toate cele trei capitole : o scădere cu 6,06% la accidente grave, o scădere cu 20% la persoane decedate şi tot scădere de 11,54% la răniţi grav.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite