Atenţie, şoferi! Mutarea pieţei de vechituri aduce schimbări în traficul auto!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piaţa de vechituri va funcţiona pe strada Insulei
Piaţa de vechituri va funcţiona pe strada Insulei

Piaţa de vechituri va fi mutată pe strada Insulei, începând cu data de 15 aprilie. În aceste condiţii, autorităţile locale au stabilit câteva restricţii de circulaţie în zonă.

Astfel, În fiecare duminică, între orele 5.00-14.00, pe străzile Somnului şi Tamas Erno se instituie SENS UNIC pe direcţia de circulaţie dinspre strada Libertăţii spre Sala Polivalentă. În aceste condiţii, mureşenii care vor dori să frecventeze Piaţa de vechituri de pe noul amplasament – strada Insulei - îşi vor putea parca autovehiculele pe strada Somnului, pe partea dreaptă, în spic, precum şi pe strada Tamas Erno, în mod similar, existând de asemenea posibilitatea folosirii parcării din faţa Sălii Polivalente.

În plus, în fiecare duminică, între orele 5.00-14.00, pe strada Insulei, în porţiunea cuprinsă între strada Somnului şi Hotelul Casa Agronomului, circulaţia autovehiculelor va fi INTERZISĂ, mijloacele de transport în comun precum şi taxiurile având acces doar până în parcarea din zona Hotelului Casa Agronomului, cu acces de pe strada Barajului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite