Atenție, șoferi! Se închide pasajul din Piața Teatrului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la pasajul subteran din Piața Teatrului sunt în plină desfășurare, fiind aproape de finalizare. În această perioadă se efectuează finisajele, urmând ca după unele verificări ale întregului ansamblu, pasajul să fie redat folosirii.

Mâine va fi închisă ieşirea spre strada Călaraşilor, întrucât se vor executa unele lucrări de finisaje în zonă, lucrări ce pot afecta siguranţa şi integritatea pietonilor şi autovehiculelor. Practic, accesul auto în pasaj va fi blocat timp de o zi, fapt ce va duce la o ușoară aglomerare a traficului rutier din zonă.

În aceste condiții, accesul pietonal la spaţiile comerciale şi de prestări servicii se va realiza, în limita posibilităţilor, prin celelalte intrări.

Lucrările de refacere a Pieţei Teatrului din Târgu Mureş, începute în vara lui 2008, erau programate să fie finalizate în vara lui 2010, dar au fost încheiate un an mai târziu. La pasajul subteran şi la parcarea interioară, erau cunoscute de ani de zile problemele referitoare la infiltraţiile de apă, din cauză că acolo nu s-au făcut lucrări de reparare de decenii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite