Atenție, mureșeni! În acest weekend nu se pot efectua rezervări pe site-ul Wizz Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avion Wizz-Air (Arhiva)
Avion Wizz-Air (Arhiva)

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că sistemul de rezervări şi website-ul nu vor fi disponibile pentru 53 de ore, deorece acestea vor intra într-un proces de mentenanţă, începând de azi și până pe 24 iunie, ora 17.00.

Pasagerii care vor călători în week-end-ul 22-24 iunie trebuie să se asigure că şi-au efectuat check-in-ul online şi că şi-au printat tichetul de îmbarcare şi itinerariul înainte de a pleca spre aeroport, se arată într-un comunicat remis de companie. Toate schimbările, noile rezervări şi check-in-ul online nu vor fi disponibile pe wizzair.com pe parcursul week-end-ului.

"Tarifele accesibile Wizz Air sunt foarte populare astfel că trebuie să realizăm mentenanţa sistemului de rezervări şi a website-ului pentru a oferi în continuare pasagerilor noştri tarife scăzute şi servicii superioare. Dacă veţi călători în acest week-end vă rugăm să vă efectuaţi check-in-ul online şi să printaţi tichetul de îmbarcare pănă vineri la prânz. Echipa Wizz Air depune eforturi pentru a restabili buna funcţionare a wizzair.com. Ne cerem scuze pentru orice incovenient creat", a declarat Daniel De Carvalho, corporate communications manager în cadrul companiei Wizz Air.

Toate schimbările, noile rezervări și check-in-ul online vor fi disponibile pe wizzair.com după cum urmează:

Noi rezervari
23 iunie, ora 22:00 pana pe 24 iunie ora 17:00

Check-in online   
22 iunie, ora 22 pana pe 24 iunie, ora 17:00

Schimbări ale rezervărilor   
23 iunie ora 22:00 pana pe 24 iunie ora 17:00

 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite