Atenție, mureșeni! Biletele Wizz sunt azi cu 15% mai ieftine!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zboruri mai ieftine cu 15%, numai astăzi, cu Wizz Air
Zboruri mai ieftine cu 15%, numai astăzi, cu Wizz Air

Mureșenii care își planifică din timp concediile și nu și-au achiziționat încă biletele de avion, pot opta pentru una din cursele Wizz Air de pe Aeroportul Târgu-Mureș. Astăzi, biletele pentru cursele Wizz sunt cu 15% mai ieftine, indiferent de destinație.

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low fare – low cost din România şi din Europa Centrală şi de Est anunţă una dintre promoţiile incredibile de vară târzie, de o zi, reducând cu 15% tarifele pentru toate zborurile rezervate mâine, 5 septembrie. Wizz Air confirmă faptul că pasagerii care vor rezerva bilete pentru cele peste 75 de destinaţii (57 de rute din România) vor beneficia de discount-ul de 15%, bucurându-se astfel de tarife şi mai accesibile.

Această promoţie de 15% continuă succesul ofertei speciale pentru membrii Wizz Xclusive Club şi este acum disponibilă, pentru o zi, tuturor pasagerilor.

Promoţia de 15% Wizz Air va oferi tuturor pasagerilor tarife şi mai accesibile, încât să poată beneficia de aceleaşi discount-uri oferite ocazional membrilor Wizz Xclusive Club. Îi îndemnăm pe vânătorii de chilipiruri şi pe cei atenţi la cheltuieli să rezerve repede pentru că promoţia de primăvară de 15% se va încheia la miezul nopţii de 5 septembrie” a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite