Târgu-Mureş: Atenţie, se fură roţile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Atenţie, se fură roţile!
Târgu-Mureş: Atenţie, se fură roţile!

Poliţiştii mureşeni au fost alertaţi azi noapte cu privire la faptul că pe Bulevardul 1 Decembrie un tânăr a încercat să fure o roată de la un autoturism.

În urma cercetărilor Biroului de Investigaţii Criminale, Compartimentul furturi din auto, au fost depistaţi doi suspecţi, unul de 18 şi altul de 20 de ani, care s-au deplasat la locul respectiv şi au încercat să fure o roată a unui autoturism.

Unul dintre tineri a luat cricul şi cheia pentru roţi şi s-a apucat de treabă, dar a fost văzut de un locatar. Speriat, a abandonat roata pe care o desfăcea din greu şi a fugit. Ghinionul său nu s-a oprit aici, căci Poliţia a dat de urmele sale şi a celuilalt complice.

Tânărul care a sustras roata este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi depus în arestul I.P.J. Mureş, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş cu propunere de arestare preventivă, cel de-al doilea urmând a fi cercetat pentru complicitate la furt calificat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite