Astafei va purta o cască de protecţie când va reveni pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victoraş Astafei
Victoraş Astafei

După investigaţiile medicale la care a fost supus Victor Astafei, în urma accidentării suferite în partida cu Astra Ploieşti, medicii i-au pus diagnosticul "fractură de os temporal, fără deplasare şi fără complicaţii".

Pentru jucător urmează două luni de repaus la domiciliu, iar apoi o lună de reacomodare la efortul fizic, alături de coechipieri. Doar după aproximativ 90 de zile, Astafei va putea reveni din plin la antrenamente. Mai mult, pentru protejarea zonei afectate, medicii au propus purtarea unei căşti de protecţie, exact ca în cazul lui Cristi Chivu.

Victoraş Astafei a fost transportat la spital în timpul meciului cu Astra Ploieşti de vinerea trecută, după ce s-a ciocnit cap în cap cu jucătorul Alexandru Ţigănaşu, de la oaspeţi. Astafei şi Ţigănaşu s-au ciocnit în minutul 78, jucătorul echipei gazdă prăbuşindu-se pe teren. Pe gazon a intrat o ambulanţă, iar medicii i-au imobilizat gâtul lui Astafei şi l-au pus pe o targă, cu care l-au urcat în salvare. Jocul s-a reluat în minutul 85, după şapte minute de întrerupere.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite