Astafei putea să moară pe teren! Mureşeanul a făcut pareză pe partea dreaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astafei va lipsi câteva luni de pe teren
Astafei va lipsi câteva luni de pe teren

Atacantul mureşean Victoraş Astafei a căpătat o pareză pe partea dreaptă după ciocnirea cu jucătorul Astrei, Ţigănuşu, din partida FCM - Astra scor 2-2, din etapa precedentă a Ligii întâi.

În urmă cu o etapă, Ţigănaşu şi Astafei s-au lovit cap în cap pe finalul meciului FCM - Astra, iar atacantul mureşenilor a fost dus direct la spital. Diagnosticul: fractură craniană. La câteva zile după incident, Astafei a făcut pareză pe partea dreaptă, acolo unde fusese lovit. I-au fost afectaţi nervii faciali şi auditivi, iar jucătorul nu aude cu urechea dreaptă şi nu-şi poate închide ochiul drept. "Am o pareză pe partea dreaptă. Mi-au fost afectaţi nervii şi aştept să se regenereze. Mai am şi dureri de cap, dar nu mai sunt permanente ca la început", a povestit Astafei, care trebuie să stea întins în pat şi nu are voie nici să conducă.

Tatar Bela, preşedintele grupării mureşene, este mai speriat însă decât jucătorul. "Are o crăpătură de trei-cinci centimetri. L-a lovit în tâmplă. Dacă lovitura era mai puternică, putea să moară. Acum are o pareză şi ar putea rămâne cu sechele", a spus Tatar Bela, supărat pe "fluieraşul" acelui meci, Augustus Constantin.

Mai multe detalii, aici.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite