Asistenţă record la Get Out! Fest 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 500 de mureşeni, dar şi tineri veniţi din judeţele din apropiere, au participat la cea de-a treia ediţie a festivalului de muzică electronică Get Out!, organizat în localitatea Valea, la 24 de kilometri de Târgu-Mureş.

Sute de litri de bere au curs la campingul „Ileana Cosânzeana” în acest sfârşit de săptămână, iar gogoşile cu gem de zmeură la 2 lei bucata, după o reţetă tradiţională din Valea, alături porumbul fiert la 2,5 lei, au reprezentat deliciile gastronomice pentru tinerii care şi-au petrecut weekend-ul în aer liber, la Get Out!.

Am avut foarte mult de lucru, dar suntem mulţumiţi că am reuşit să le oferim tuturor un eveniment pe gustul lor. Multă libertate, muzică bună şi aer curat, toate acestea au fost ingredientele pentru un Get Out de succes”, ne-a declarat Iszlai Attila, de la Downsound Crew, unul dintre organizatorii festivalului.

Dans non-stop pe ritmuri electronice

Ultima zi a fost de departe cea mai spectaculoasă a festivalului. După ce Sauce, Faibo, Gojira sau Dan Bazix au încântat audienţa vineri şi sâmbătă cu ritmurile mixate, ieri au urcat pe scenă Rock Lumen, Psyon, Chris.Su şi Snow, care le-au oferit tuturor celor prezenţi la Get Out! o petrecere pe cinste în ritm de drum&bass, dubstep, dub şi techno. Şi cum după o asemenea porţie de bătăi pe minut, tipice genurile antemenţionate, e obligatorie relaxarea, 3P şi Vygo & Aleka le-au oferit sutelor de Get Out!-işti un after-party liniştitor, ce a încheiat oficial ediţia a treia a festivalului mureşean.

Sunt din Cluj şi am venit cu cortul la festival, alături de prietena mea. A fost pentru prima dată când am participat şi mi-a plăcut foarte mult atmosfera. Toată lumea a fost prietenoasă, iar distracţia a fost pe cinste. Cu siguranţă, dacă timpul îmi va permite, voi reveni şi în 2012”, ne-a mărturisit Gabriel Anton, de 26 de ani, din Cluj-Napoca, unul dintre zecile de participanţi la festival care au ales cortul ca modalitate de cazare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite