Târgu-Mureş: Datorii de 650.000 de lei recuperate de Aquaserv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Aquaserv a reuşit să încaseze peste 650.000 de lei, în urma demarării în luna iunie a unei campanii de recuperare a datoriile de la clienţii rău-platnici.

"Campania de recuperare a datoriilor a cuprins somarea a peste 340 de clienţi, atât agenţi economici cât şi case particulare şi asociaţii de proprietari. Dintre aceştia majoritatea au reacţionat la somaţiile de plată primite şi şi-au achitat total sau parţial datoriile. Din păcate în unele cazuri Compania Aquaserv a fost nevoită să recurgă la măsura extremă, dar în deplină conformitate cu legislaţia existentă în domeniu (Legea 51/2006 şi Legea 241/2006), de sistare a furnizării apei potabile, pentru a determina clienţii să-şi achite datoriile. În urma acestei campanii Compania Aquaserv S.A. a reuşit încasarea a peste 650 de mii de lei", a precizat Nicu Tomuleţiu, purtătorul de cuvânt al companiei.

Campania de colectare a datoriilor a fost demarată deoarece Aquaserv a acumulat la rândul său datorii către furnizorii săi în valoare de peste 3,5 milioane de lei.

Purtătorul de cuvânt al societăţii a mai atras atenţia acelor clienţi care au semnat acorduri de eşalonare a datoriilor, să repecte termenele prevăzute în aceste acorduri, în caz contrar existând riscul sistării apei potabile.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite