Aproape de event! City’us se califică în finala campionatului naţional de futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

City’us Târgu-Mureş s-a calificat în finala Campionatului Naţional de futsal, după ce a învins cu 15-2 pe ACS Odorheiu Secuiesc, în partida a doua a semifinalei.

Partida din Sala Sporturilor nu a avut practic istoric. După ce Csoma a deschis scorul în minutul 2, oaspeţii au egalat prin Birtalan, după numai 1 minut. Acesta a fost singurul moment al jocului în care, cele 2 formaţii s-au aflat la egalitate. După golul lui Fl. Matei, din lovitură de penalitate, de la 6 metri, City’us s-a dezlănţuit şi a mai marcat de alte 6 ori până la pauză, prin: Ignat (14), Fl. Matei (15), Szocs (17), Mimi Stoica (18), Cristi Matei (18) şi Daniel Raymond (20).

În repriza secundă, jucătorii de la City’us şi-au păstrat pofta de gol şi au înscris de alte 7 ori, prin R. Radu (26), Nicuşan (27, 37), Fl. Matei (30), Lupu (35), Csoma (37) şi Daniel Raymond (38). Avalanşa de goluri la poarta oaspeţilor a fost întreruptă doar în minutul 32, la golul lui Mihaly.

Rezultat final 15-2 şi după victoria cu 13-2 din jocul de la Odorhei, târgumureşenii se califică în finală cu scorul general de 2-0.


În cealaltă semifinală a Campionatului Naţional Spicom Sfântu Gheorghe a învins şi în al doilea joc pe United Galaţi, cu scorul de 6-4 şi s-a calificat în finală.

Finala Campionatului Naţional, ediţia 2011-2012, se va disputa după sistemul 2 victorii din 3 jocuri. Prima înfruntare va avea loc luni, 28 mai, de la ora 20, la Sf. Gheorghe. Partida a doua este programată la Târgu-Mureş, luni 4 iunie, de la ora 20. Ambele partide vor fi transmise în direct de Digi Sport. În cazul în care, după cele 2 jocuri, scorul va fi egal, partida decisivă se va disputa tot la Târgu-Mureş.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite