Târgu-Mureş:Sistem concertează în Apollo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga Studenţilor din Universitatea “Petru Maior” organizează în această seară petrecerea de sfârşit a Unifest 2009, în club Apollo, de la ora 21.00. Cu această ocazie, formaţia Sistem va concerta live în clubul mureşean.


Festivalul studenţesc Unifest se va încheia în această seară cu o petrecere în Club Apollo care va cuprinde concursul MISS Unifest, karaoke, acordarea premiilor pentru competiţiile Unifest şi concertul formaţiei SISTEM.

Unifest are o tradiţie de 8 ani, debutând în anul 2001 cu o ediţie organizată la nivel de Bucureşti urmând ca în anii următori, Unifest să devină unicul festival naţional al studenţilor din România. În anul 2009, Uniunea Studenţilor din România (USR) a dorit să ofere o nouă dimensiune acestui eveniment, organizat la nivel naţional, în 16 centre universitare, în perioada 9-19 noiembrie, incluzând în programul festivalului activităţi culturale, educaţionale, activităţi de divertisment şi activităţi sportive.

În Târgu Mureş, Unifest-ul este organizat de Liga Studenţilor din Universitatea ”Petru Maior”. Dintre activităţile oferite studenţilor amintim: campionatul de fotbal, Dota, FIFA, donare de sânge, traininguri, o dezbatere studenţească pe tema ”Studentul român vs studentul european”, concurs de orientare turistică şi activităţi culturale.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite