Târgu-Mureş:Tudor Gheorghe îşi cântă „Anotimpurile” la Palatul Culturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul va încânta publicul mureşean duminică, începând cu ora 19.00. Concertul face parte din turneul „Anotimpurile Mele Vară - Toamnă 2009”, care se va încheia luna viitoare.

Tudor Gheorghe va susţine un concert extraordinar duminică de la ora 19.00 în sala de spectacole a Palatului Culturii din Târgu-Mureş. Maestrul a pregătit cu minuţiozitate şi pasiune o surpriză pe care suntem convinşi că publicul mureşean iubitor al artei spectacolului o va îmbrăţişa: este vorba despre „Stagiunea Permanentelor Frumuseţi”, spectacol menit să-i poarte pe spectatori pe aripile culturii.

Turneu aniversar
Turneul „Anotimpurile mele Vară - Toamnă 2009” are o semnificaţie aparte deoarece este o celebrare a două evenimente importante pentru cariera maestrului: împlinirea a 40 de ani de la primul său recital, „Menestrel la curţile dorului”, precum şi aniversarea a 10 ani de la primul său concert simfonic alături de orchestra dirijorului Marius Hristescu, prin seria de spectacole „Anotimpurile poeziei româneşti”. Artistul va interpreta piese cunoscute, cum ar fi „Sara pe Deal”, „Pe marginea Dunării”, „Lino Leano”, „Florile grâului”, „Jelui-m-aş şi n-am cui” sau „Toamna”. Dirijorul şi orchestratorul Marius Hristescu îl va însoţi pe Tudor Gheorghe şi la Târgu-Mureş, însă spectacolul de duminică va beneficia de prezenţa unei orchestre aparţinând Filarmonicii de Stat mureşene.

Bilete la Palat
Un bilet la concert costă 70 de lei, iar organizatorii se aşteaptă la un spectacol cu casa închisă. Biletele pot fi procurate de la casele de bilete ale Palatului Culturii, iar rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0265 261.420.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite