Târgu-Mureş: Amenzi de 4.000 de lei pentru trei şcoli mureşene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei unităţi de învăţământ au fost amendate de către inspectorii DSP după ce aceştia au descoperit nereguli în aplicarea măsurilor de prevenire şi răspândire a gripei de tip nou.

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Mureş au controlat în perioada 6-11 noiembrie un număr de 28 de unităţi sanitare, dintre care 16 şcoli, 4 licee şi 8 grădiniţe.

"În cadrul măsurilor intreprinse pentru verificarea acţiunilor de prevenire a gripei de tip nou s-au efectuat 28 de controale în 16 şcoli, 4 licee şi 8 grădinţe. S-au aplicat 3 sancţiuni în valoare de 4.000 de lei. Toate au fost luate pentru măsuri necorespunzătoare în ceea ce priveşte întreţinerea şi curăţenia grupurilor sanitare”, a precizat dr. Ovidiu Fărcaş, director coordonator adjunct al DSP Mureş.

Cele trei şcoli amendate sunt Şcoala Generală Adămuş, Şcoala Generală Miheşu de Câmpie şi Gimnaziul de Stat "Nicolae Bălcescu" din Târgu-Mureş.

De asemenea, au fost controlate şi 12 unităţi sanitare, fiind aplicată o amendă de 500.000 de lei Spitalului din Miheşu de Câmpie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite