Ameninţare cu bomba la ieşirea din Sighişoara! Află ce s-a întâmplat de fapt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa pirotehnică a efectuat verificări
Echipa pirotehnică a efectuat verificări

Poliţia municipiului Sighişoara a fost sesizată ieri cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 40 ani din localitatea Livezeni, în timp ce se deplasa împreună cu fiul lui în vârstă de 10 ani, a primit un SMS de ameninţare pe telefonul mobil al copilului.

Conţinutul acelui mesaj se referea la existenţa a unui dispozitiv pirotehnic aflat la bordul maşinii. Poliţiştii şi pompierii au intervenit prompt, la faţa locului deplasându-se echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, autospeciala de intervenţie pirotehnică a SRI Mureş, I.S.U. Mureş cu un echipaj şi o ambulanţă.

S-a acţionat pentru asigurarea perimetrului, fluidizarea traficului pe un sens, iar echipa de intervenţie pirotehnică a SRI Mureş a verificat autovehiculul din punct de vedere al existenţei vreunui dispozitiv. În urma verificărilor efectuate nu s-a confirmat existenţa unor substanţe explozive.

În prezent, cercetările sunt continuate de către Poliţia municipiului Sighişoara sub aspectul întrunirii elementelor constitutive ale infracţiunii de ameninţare, cât şi în vederea identificării şi tragerii la răspundere a apelantului. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite