UPDATE Amenințare cu bomba la Aeroportul Târgu-Mureș! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
aeroport bomba 1
aeroport bomba 1

Pasagerii unei curse Wizz Air pe ruta Târgu-Mureș-Budapesta au fost evacuați din cauza unui bagaj suspect.

UPDATE 13.55 Vina pentru evacuarea Aeroportului îi aparține cel mai probabil unui pasager al cursei Târgu-Mureș-Dortmund, care și-a uitat unul dintre bagaje la terminalul aeroportului Transilvania, înainte de plecare. Avionul respectiv a decolat, iar bagajul a rămas abandonat în terminalul aeroportului mureșean.

aeroport bomba 5

Click aici pentru  a vedea imagini de la faţa locului!

Reprezentanții aeroportului au observat valiza abandonată și au alertat pirotehniștii în momentul în care nimeni nu se declarase a fi posesorul acesteia. În acel moment, cursa către Budapesta (care era programată imediat după cea către Dortmund) a fost amânată, iar întregul aeroport a fost evacuat. Pirotehniștii au verificat bagajul suspect și au stabilit că alarma a fost falsă, iar bagajul fusese pur și simplu uitat de un pasager al cursei către Dortmund, care decolase deja.

Reprezentanții Aeroportului Transilvania ne-au declarat că activitatea aeroportului a fost reluată, iar personalul de check-in a fost suplimentat, pentru ca îmbarcarea să decurgă normal, iar întârzierea cursei către Budapesta să fie minimă.

Pirotehniștii verifică în prezent interiorul bagajului respectiv și întreg aeroportul mureșean, iar cursa a fost amânată. Valiza suspectă a fost, se pare, uitată de un pasager.

Rămâneți pe mures.adevarul.ro. Vom reveni cu amănunte pe măsură ce apar!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite