Târgu-Mureş: Protest suspendat la Serviciul de Ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Protest suspendat la Serviciul de Ambulanţă
Târgu-Mureş: Protest suspendat la Serviciul de Ambulanţă

Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Mureş au suspendat astăzi protestul programat pentru ora 9.00 datorită invitaţiei la negocieri adresată de Ministrul Sănătăţii Ion Bazac, liderilor de sindicat.

Personalul Serviciului de Ambulanţă Mureş a suspendat astăzi protestul programat pentru ora 9.00, după ce au fost înştinţaţi de liderul de sindicat MIhai Ciobanu despre întâlnirea dintre Ministrul Sănătăţii Ion Bazac şi reprezentanţii Federaţieie Naţionale Sindicale "Ambulanţă".

În cadrul întâlnirii de astăzi de la Bucureşti, sindicaliştii i-au propus ministrului creşterea cu un coeficient a grilei de salarizare şi accordarea drepturilor salariale pentru personalul medical de pe ambulanţă.

"La negocierile salariale anterioare nu au fost consultări cu membrii Federaţiei Naţionale Sindicale "Ambulanţa"", a spus Miahai Ciobanu, liderul de sindicat FNS "Ambulanţa" Mureş, nemulţumit de actualul proiect al legii salarizării unice.  Potrivit acestuia, anmgajaţii Serviciului de Ambulanţă Mureş doresc finanţarea Serviciului de Ambulanţă, mărirea cu un coeficient al grilei de salarizare şi modificarea vârstei de pensionare a personalului medical.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite