Alexia Adams a semnat cu CS Nova Vita Târgu-Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexia Adams a evoluat ultima dată pentru CSM Oradea
Alexia Adams a evoluat ultima dată pentru CSM Oradea

Formația mureșeană de baschet feminin CS Nova Vita Târgu-Mureș a perfectat transferul unei jucătoare americane, care a mai evoluat în campionatul României.

Este vorba despre Alexia Adams, în vârstă de 26 de ani, care evoluează pe postul de extremă, având o înălțime de 1,63 metri. În returul campionatului trecut, Adams a jucat pentru CSM Oradea, iar în trecut, americanca a evoluat pentru CSM București și Sportul Studențesc.

În ceea ce privește conducerea tehnică a formației mureșene, încă nu a fost stabilit numele noului antrenor, după plecarea de la Nova Vita a lui Mladen Jojic. Jojic l-a înlocuit sezonul precedent la cârma echipei mureșene pe americanul Stacey Nolan, fost selecționer al echipei naționale a României.

Cert e că fetele vor disputa primele meciuri oficiale luna viitoare, având programate partidele din primul tur al Cupei României în perioada 12 - 16 septembrie. După aceea, mureșencele vor juca în prima etapă a campionatului, programată pentru data de 22 septembrie, chiar dacă până în momentul de față nu a fost stabilit programul meciurilor.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite