Alexandrina Hristov concertează diseară în Jazz&Blues Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii au posibilitatea de a se destinde în clubul Jazz&Blues pe ritmurile complexe ale muzicii Alexandrinei Hristov, care va concerta live începând cu ora 20.00.

Alexandrina Hristov este o artistă originară din Republica Moldova. Ea a absolvit Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău. Activitatea sa se leagă de muzică, pictură şi poezie, pe care le combină foarte bine. În anul 2005, a fost una dintre protagonistele filmului "Trois femmes de Moldavie", în regia lui Paul Cuzuioc, pe a cărui coloană sonoră s-au aflat câteva dintre piesele sale. În urma realizării acestui film, s-a mutat în România.

Primul album al Alexandrinei se intitulează „Om de lut", şi reprezintă  o colecţie de piese vechi şi noi. „Om de lut este copilul meu, un copil frumos şi sănătos, gingaş, mai mult bemol decât major, rafinat şi expresiv. Inima omului de lut bate în ritmuri de jazz, soul, funk, electropop. Omul de lut va cânta despre drum, zbor, căutari, vapoare şi mare, avioane şi ochi verzi, despre dor şi insomnie, flori şi nervi, Zorro şi Făt-Frumos... iubire şi cosmos, femei, ploaie şi vânt, despre Rege şi Regină", spune Alexandrina.

Accesul se face pe bază de bilete de intrare în valoare de 30 de lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite