Târgu-Mureş: La joacă în Parcul Albastru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:  La joacă în Parcul Albastru
Târgu-Mureş: La joacă în Parcul Albastru

Zilnic, zeci de mureşeni, adulţi şi copii, se bucură de zona verde şi de locurile de joacă din Parcul Albastru, situat în Cartierul Tudor Vladimirescu.

Parcul Albastru din cartierul Tudor Vladimirescu este catalogat de municipalitate drept cel mai îngrijit parc din oraş. Locatarii din zonă se bucură de spaţiul verde dintre blocuri, unde cei mici se pot juca în voie, iar cei mari pot face sport pe terenul de fotbal sintetic.

"Cel mai îngrijit parc din oraş este Parcul Albastru, de care se îngrijeşte Asociaţia de proprietari nr. 202. În acest parc vin oameni cu copii şi din alte cartiere", a spus Florian Moldovan, şef serviciu în cadrul Administraţiei Domeniului Public din Primăria Târgu-Mureş.

Printre copiii care iubesc acest parc se numărăr şi  Vlăduţ, de 1 an şi 4 luni, care vine zilnic să se joace aici. Chiar dacă are o minge mare şi exersează deja şuturile la poartă, preferatul său rămâne topoganul.

Primăria municipiului Târgu-Mureş are în plan modernizarea şi reabilitarea tuturor spaţiilor de joacă şi odihnă din oraş. Momentan, în Târgu-Mureş sunt 150 de spaţii de joacă şi de odihnă, dar anul acesta sperăm ca numărul lor să ajungă la 160", a mai precizat Florian Moldovan.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite