Alarmă la Aeroportul Transilvania din Târgu-Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alarmă falsă la Aeroport
Alarmă falsă la Aeroport

Ieri în jurul orei 13.40, după decolarea cursei Wizz Air înspre Budapesta, la Aeroportul Transilvania Târgu Mureş, a fost identificat în zona de parcare auto, un bagaj suspect.

După anunţurile uzuale pe canalele audio din staţiile de amplificare ale aeroportului, s-a realizat în timp record cu unitatea de intervenţii pirotehnică a SRI Mureş, activitatea de  alertare.
   
Pe zona marcată şi restricţionată din jurul bagajului a intervenit echipamentul robotizat, autopropulsat şi telecomandat de la o distanţă de siguranţă de către specialiştii brigăzii antiterorism Targu Mures. După investigarea bagajului neidentificat, acesta a fost îndepărtat intr-o zona de siguranţă. Alarma s-a dovedit a fi falsă, ea fiind cauzată de un pasager distrat care şi-a pierdut bagajul în parcarea aeroportului şi care este aşteptat să şi-l recupereze de la poliţia Transporturi Aeriene din cadrul aeroportului, se arată într-un comunicat remis de Aeroportul Transilvania.

Activitatea de deservire a pasagerilor în trafic aerian s-a reluat după orele 15:00 o dată cu finalizarea procedurilor specifice efectuate de către specialiştii brigăzii antiterorism Târgu Mureş, aferent reglementărilor internaţionale la standardele stabilite în Uniunea Europeana.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite