Ajutor din capitală în cazul crimei de la Sighişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Specialişti în criminalistică din Bucureşti sar în ajutorul anchetatorilor în cazul dublului asasinat de la Sighişoara. Aceştia au fost trimişi pentru a ajuta la buna desfăşurare a anchetei.

Experții criminalişti de la București vor acorda sprijin de specialitate în cazul dublului asasinat care a avut loc în acest sfârşit de săptămână la Sighişoara.

"Din dispoziția secretarului de stat Petre Tobă, o echipă complexă formată din expert criminalist din cadrul Institutului Național de Criminalistică și ofițeri specialiști din cadrul Serviciului Omoruri al Direcției de Investigații Criminale din I.G.P.R. se deplasează în județul Mureș - localitatea Sighișoara.Ofițerii vor acorda sprijin de specialitate colegilor de la I.P.J. Mureș și procurorului de caz, în cercetarea dublului asasinat produs în cursul zilei de 28 aprilie, în această localitate", a anunțat Biroul de Presă al MAI prin intermediul unui comunicat de presă.

Vă reamintim că o crimă oribilă a zguduit liniştea unui cartier întreg din localitatea mureşeană Sighişoara în acest sfârşit de săptămână. Doi bătrâni, un fost pastor protestant şi soţia lui, ambii trecuţi de 70 de ani, au fost omorâţi în propria casă. Trupurile fără suflu au fost descoperite chiar de fiica celor două victime.

Se presupune că asasinul a încercat să jefuiască locuinţa bătrânilor, având în vedere că toate sertarele şi dulapurile erau răscolite în momentul în care au fost descoperite cadavrele celor doi. Pentru a-şi ascunde urmele, criminalul a dat drumul la gaze si numai un miracol a făcut ca fiica victimelor să nu sfârşească şi ea, în urma unei explozii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite