Târgu-Mureş: Aeroportul Târgu-Mureş preia cursele de la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Aeroportul Târgu-Mureş preia cursele de la Cluj-Napoca
Târgu-Mureş: Aeroportul Târgu-Mureş preia cursele de la Cluj-Napoca

Aeroportul "Transilvania" din Târgu-Mureş va prelua începând de astăzi şi până în 7 octombrie cursele Aeroportului Cluj-Napoca, deoarece acesta va fi închis pentru reparaţii la pista de decolare/aterizare.

Operatorii aerieni Tarom, Malev şi Wizz Air vor opera de la Târgu-Mureş în perioada 3-7 octombrie.

"Aeroportul "Trasilvania" din Târgu-Mureş va fi deschis în această perioadă tot timpul asigurând împreună cu serviciile de trafic aerian, poliţie de frontieră, vamă, airport security şi fitosanitar, necesarul pe fluxuri. Zborurile companiilor aeriene la care pasagerii şi-au cumpărat bilete pentru perioada 3-7 octombrie 2009, în destinaţiile stabilite cu plecare de la Cluj-Napoca se vor executa în aceleaşi condiţii de destinaţie, date, orar, de la Aeroportul "Transilvania" din Târgu-Mureş", se arată într-un comunicat de presă.

Pasagerii care doresc să se deplaseze de la Cluj-Napoca la Târgu-Mureş pot contacta operatorii aerieni şi Aeroportul din Cluj-Napoca.

"Operatorii aerieni şi Aeroportul Cluj-Napoca pot fi contactaţi pentru informaţii suplimentare privind transferul auto al pasagerilor asigurat dintre Aeroportul Cluj-Napoca şi Aeroportul "Transilvania" Târgu-Mureş pentru clienţii lor. Aferent situaţiei, pasagerii sunt rugaţi să se prezinte la Aeroportul "Transilvania" Târg-Mureş cu două ore înainte de decolarea zborului la care au bilet. Cele două ore sunt reglementate internaţional pentru a avea timp să-şi rezolve formalităţile. Porţile de înregistrare pasageri la zboruri se închid automat cu 40 de minute înainte de decolarea aeronavelor pe destinaţiile de zbor, iar pasagerii care nu s-au înregistrat până la acel termen nu vor putea călători, fiind reprogramaţi pentru un zbor la altă dată pe aceeaşi rută", se mai arată în comunicat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite