Adversar imposibil pentru FCM! Mureșenii întâlnesc Steaua în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilyeș a marcat golul victoriei mureșene din meciul de anul trecut
Ilyeș a marcat golul victoriei mureșene din meciul de anul trecut

Ghinion teribil pentru FCM Târgu-Mureș, care o va întâlni pe steaua București în faza șaisprezecimilor Cupei României. Partida se va disputa săptămâna viitoare, în funcţie de programările jocurilor televizate, marţi 25, miercuri 26 sau joi 27 septembrie.

Până în prezent, mureșenii se pot lăuda cu un singur succes în fața echipei bucureștene, sezonul trecut, scor 1-0, când Ilyeș a marcat după o fază fixă. În rest, înfrângeri pe linie, iar faptul că FCM-ul va juca meciul contra Stelei la București nu e deloc încurajator pentru fanii formației târgumureșene.

Ce emoții să avem cînd aveam echipe doar din urna a treia! Batem și mergem mai departe", a declarat după tragerea la sorți președintele celor de la Steaua, Valeriu Argăseală.

Jocurile din 16-imile de finală se desfăşoară în sistem eliminatoriu într-o singură manşă, pe terenul primului club stabilit prin tragere la sorţi.

În cazul jocurilor care se televizează în direct şi sunt programate în nocturnă, în cazul în care clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe terenul celeilalte echipe, dacă aceasta dispune de instalaţie de nocturnă (situaţie în care clubul organizator se schimbă), în caz contrar urmând ca FRF să programeze jocul pe un alt stadion dotat cu instalaţie de nocturnă, pe cât posibil în apropierea sediului clubului care a fost desemnat ca organizator prin tragere la sorţi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite