Târgu-Mureş: Adrenalină la maxim pe timpul Peninsulei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii celui mai mare festival din Transilvania au pregătit sporturi extreme pentru participanţi, între care bungee jumping, catapulta, taurul mecanic de rodeo, lansatorul de mingi de burete şi fotbalul de masă în mărime naturală.

Vor fi puse la dispoziţia vizitatorilor o serie de posibilităţi de testare a adrenalinei, în cadrul programelor sportive care vor avea loc pe toată durata evenimentului, între 26 şi 29 august, la Târgu Mureş.

Pe lângă tradiţionalul bungee-jumping (săritura cu coarda de la înălţimea de 60-70 m), care constituie an de an o atracţie principală pentru toţi aventurierii de la Peninsula, anul acesta s-a plusat cu o premieră şi anume catapulta. Două persoane care vor să se catapulteze se urcă pe o platformă, unde sunt asigurate cu hamuri, platforma este fixată în cârligi de nivelul solului, în timp ce frânghiile elastice de care ea atârnă sunt extinse până la 38 m înălţime, de două braţe hidraulice. În momentul în care braţele ating această înălţime, cârligele care ţin platforma îi dau drumul, iar persoanele sunt catapultate, în sus, la o înălţime de 50-60 m.

O altă noutate absolută este lansatorul de mingi de burete. Jocul are doi participanţi, care primesc un număr de mingi de burete, lansate de un aparat cu aer comprimat, scopul fiind să îşi nimerească adversarul. Locul ideal pentru a rezolva un conflict!


"Pentru cei care preferă jocul în echipă, vom avea fotbal de masă în mărime naturală şi dacă cineva şi-a dorit întotdeauna să demonstreze că nu e aşa de greu să călăreşti taurul de rodeo al barurilor din filmele americane, la Peninsula va avea şansa. Bineînţeles că vor avea loc şi competiţii sportive obişnuite de gen fotbal, baschet, volei, înot, dar şi paintball, darts, poker, şah, căţărare sau chiar limbo, că tot suntem la un festival. Şi pentru că ne dorim ca vizitatorii noştri să fie şi sănătoşi şi relaxaţi am introdus în program anul acesta, în premieră, masajul la patru mâini", a declarat Camelia Sisko, director de PR în cadrul festivalului.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite