Adrenalină la cote maxime azi şi mâine la Off Road Mureş Trophy

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Probe grele pentru bolizii 4x4
Probe grele pentru bolizii 4x4

Astăzi şi mâine sunt programate cele mai spectaculoase probe din cadrul ediţiei a noua a Off Road Mureş Trophy.

Pentru al nouălea an consecutiv, pasionaţii sporturilor cu motor şi în special ai competiţiilor de off-road vor avea parte de un spectacol deosebit. Este vorba de o nouă ediţie a Off Road Mureş Trophy, un eveniment care a devenit tradiţional pentru judeţul Mureş. Competiţia organizată în apropierea localităţilor Câmpu Cetăţii şi Eremitu reprezintă a II-a etapă a ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de Off-Road, organizat sub egida FRAS (Federaţia Română de Automobilism Sportiv). Punctul de plecare şi de sosire pentru primele 2 zile de concurs este camping-ul de la Câmpul Cetăţii. Până la această oră, la competiţia de la Mureş s-au înscris 35 de echipaje la cele 3 secţiuni, extrem, standard şi open.

Dincolo de latura spectaculoasă a acestui sport, organizatorul Off Road Club Mureş îşi propune să menţină şi să cultive spiritul de fair-play, respectul pentru mediul înconjurător şi dragostea pentru natură. Tocmai din aceste considerente a fost aleasă zona de desfăşurare a evenimentului, unul dintre cele mai frumoase locuri din judeţul nostru.

Spectacol auto în natură


Poate cea mai aşteptată probă şi cu siguranţă cea mai gustată de public, va fi cea de trial, care va avea loc în ultima zi a manifestării, duminică. Aceasta se va desfăşura tot în zona localităţii Câmpul Cetăţii. Mureşenii vor putea admira bolizii 4x4 care vor înfrunta cele mai aprige condiţii naturale în drumul către linia de finish. Atât astăzi, cât şi duminică, probele vor începe la ora 9.30, iar duminică de la ora 16.00 va avea loc festivitatea de premiere a celor mai bune echipaje. Accesul publicului este gratuit, astfel că organizatorii se aşteaptă la câteva sute de spectatori din întreg judeţul.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite