Admitere liceu 2011. Repartizarea locurilor în Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de gimnaziu din judeţul Mureş află la ce liceu au fost admişi, în funcţie de opţiuni. Astăzi are loc repartizarea computerizată în învăţământul liceal.

UPDATE 5.910 locuri la liceele şi grupurile şcolare din judeţ

În liceele şi grupurile şcolare mureşene sunt disponibile 5.910 locuri. Chiar dacă evaluarea naţională a fost susţinută în judeţ de 5.334 de elevi, doar 4.884 s-au înscris la admiterea în liceu.

Rezultatele repartizării computerizate vor fi anunţate pe site-ul Ministerului Educaţiei. Lista repartizării pe judeţul Mureş va fi afişată aici.

În 15 iulie, listele vor fi afişate şi la fiecare liceu în parte. După aflarea rezultatelor, elevii se vor înscrie la liceele la care au fost repartizaţi.  Liceele de elită din municipiu sunt preferate şi în acest an de elevii din judeţul Mureş.

De asemenea, din cele 200 de locuri speciale puse la dispoziţia elevilor de etnie romă în liceele mureşene de către Inspectoratul Şcolar Judeţean, 62 au fost ocupate. Tinerii urmează să ocupe poziţia a 31-a dintr-o clasă, fără să fie afectat numărul de locuri stabilit legal în clasele de liceu (30 de locuri).

Rămâneţi pe mures.adevarul.ro pentru a afla la ce liceu aţi fost admis.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite