Adio speranțelor de Liga 1! FCM Târgu-Mureș a retrogradat oficial în divizia secundă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCM-ul a fost retrogradat, deși Timișoara n-a primit licența
FCM-ul a fost retrogradat, deși Timișoara n-a primit licența

Drobeta Turnu Sevetin va avea echipă în primul eșalon, după 71 de ani! Federației Române de Fotbal a hotărât ca echipa clasată pe locul al treilea în Seria a 2-a – respectiv CS Gaz Metan Severin – să participe în sezonul competițional 2012-2013, în campionatul Ligii 1 Bergenbier.

Comitetul Executiv a luat acestă decizie, în conformitate cu art. 61 din Statutul FRF, ca urmare a retragerii dosarului de licențiere de către SC FC Timişoara SA. În urma acestei decizii, FC Municipal Târgu-Mureş va evolua în sezonul viitor în Liga a II-a.

"Ce s-a întâmplat la Comitetul Executiv a fost o execuţie. Dar, o execuţie mult mai scurtă decât cea a lui Ceauşescu. Decizia aberantă, în opinia mea, a venit ca urmare a propunerii Ligii Profesioniste de Fotbal ca locul să revină echipei clasate pe poziţia a III-a, în seria a II-a. Liga a motivat acest lucru, prezentând ca argument practica UEFA în aceste cazuri. Prin urmare, s-a votat hotărârea ca Severin să promoveze direct. Rezultatul a fost 6 voturi pentru, 4 împotrivă şi o abţinere. În continuare îmi menţin poziţia că, această decizie a fost una aberantă. Clubul nostru îşi va exercita dreptul de atac împotriva acestei decizii, urmând toate căile legale", directorul general al clubului mureșean, Anton Heleşteanu, pentru site-ul oficial al FCM-ului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite