Mureşeanca Adela Bocskor este noua Miss Bikini Queen International

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşeanca de 23 de ani a reprezentat România la concursul Miss Tourism Queen of the Year International care a avut loc, la sfârşitul săptămânii trecute, în China.

Performanţa frumoasei mureşence este cu atât mai impresionantă cu cât, la finalul concursului, aceasta s-a clasat în primele 20 de fete ajunse în marea finală, din totalul de 80. Marele premiu a fost obţinut de reprezentanta Coreei, în timp ce Indonezia a ocupat locul I, Cehia - locul II, China s-a clasat pe locul III şi Belarus pe IV.

Şansă pentru viitor

 Potrivit organizatorilor Miss Tourism Queen of the Year, agenţia Next Temptations, care o reprezintă pe Adela Bocskor, urmează să poarte negocieri în ceea ce priveşte semnarea unor contracte cu agenţiile internaţionale.

Pe lângă titlul obţinut în acest concurs, Adela a fost remarcată şi de reprezentanţii a trei agenţii de modelling de prestigiu. Ea e avantajată şi de dimensiunile perfecte pentru o carieră în modelling, cu o înălţime de 1,74 metri şi dimensiunile 90-60-90. „Onoarea de a reprezenta România într-un concurs internaţional de un asemenea prestigiu şi reuşita de a aduce în ţară unul dintre titlurile acordate, au făcut ca această experienţă să fie cu adevărat una de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea", a declarat Adela Bocskor la finalul concursului. Adela Bocskor este, în acest moment, mureşeanca cu cea mai mare performanţă în domeniul modellingului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite